+31 (0)76 530 36 00

Weer succes voor Liesker Procesfinanciering

Weer succes voor Liesker Procesfinanciering

De gebroeders Bas en Aad van Toor, beter bekend als het duo Bassie & Adriaan, moeten enkele acteurs die een rol hadden in hun televisieseries een schadevergoeding betalen. In totaal gaat het om bijna 30.000 euro, 15.000 euro plus de wettelijk rente.

Onderwerp van de zaak was een vergoeding voor het gebruik van hun prestaties in vier series van Bassie & Adriaan, die sinds 2002 op dvd en video beschikbaar zijn.

Liesker Procesfinanciering financierde de rechtszaak voor Paul van Gorcum, die in de series de rol van de Baron speelde, en twee andere acteurs.

Over Liesker Procesfinanciering
Liesker Procesfinanciering, gevestigd in Breda en opgericht in 2011, richt zich op de financiering van kansrijke claims, zowel van particulieren als bedrijven. De behandeling van de procedure vindt plaats door externe advocaten(kantoren). Bij winst van de zaak worden de proceskosten voldaan uit de opbrengst en ontvangt Liesker een fee. Bij verlies worden de proceskosten door Liesker voldaan en blijft de indiener van de claim gevrijwaard van kosten.